Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

[KK] Szynka Prosciutto Crudo Disossato 2,65 kg

29-06-2015, 22:38
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 145.75 zł     
Użytkownik KrabiKreweta
numer aukcji: 5468359027
Miejscowość Wrocław
Wyświetleń: 18   
Koniec: 29-06-2015 22:15:02
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Krab&Kreweta

Firma AlpiPro
ul. Leszczyńskiego 4/29
50-078 Wrocław
Preferujemy płatności PayU z allegro lub wpłaty na nasz rachunek bankowy w mBanku:

33 1140 [zasłonięte] 2[zasłonięte]0040002 [zasłonięte] 572036
Koszty wysyłki paczki są stałe i dla paczki do 30 kg wynoszą zawsze:

14,50 zł

Przesyłki wysyłane są przez firmę kurierską FedEx.
Kupując na naszych aukcjach zgadzasz się na postanowienia naszego regulaminu znajdującego się w zakładce  O Nas.
Pragniemy zauważyć, że regulamin ten obowiązuje obydwie strony.
Witamy na naszej aukcji! 

 

Na tej aukcji Krab&Kreweta poleca i zaprasza do zakupu:

DOSKONAŁEJ SZYNKI PARMEŃSKIEJ

Prosciutto Crudo Discossato o wadze 2,65 kg.

Szynka bez KOŚCI - płacisz za samą szynkę - a nie za kość!!!


Trochę informacji o tym wspaniałym produkcie:

Szynka włoska Prosciutto Crudo przygotowywana jest z mięsa szynek wieprzowych pochodzących z żywca ważącego między 160 a 180 kg. Świnie muszą być urodzone i wyhodowane we Włoszech, w specjalnych, rygorystycznych warunkach, z zachowaniem wszystkich reguł higieny i odpowiedniego karmienia. Ta szynka charakteryzuje się bogactwem aromatów, jędrnością i delikatnością, jak również jednolitym kolorem mięsa.

HISTORIA

Jest to szynka z tradycją wytwarzania sięgająca czasów rzymskich. Szynka Włoska Surowa jest najznakomitszym produktem spośród wszystkich włoskich wyrobów. Produkowana jest we wszystkich regionach Włoszech, ale największą reputacją cieszą się te, które mają certyfikat jakości pochodzenia, a więc podlegają ścisłym kontrolom jakościowym na każdym etapie produkcji. Ponadto produkowane są one w określonych strefach geograficznych tam, gdzie know-how łączony jest ze wspaniałym, niezwykle sprzyjającym klimatem wpływającym na właściwy proces dojrzewania.

PRODUKCJA

Świńskie uda są odpowiednio przycinane, aby szynki otrzymały charakterystyczną formę. Następnie w mięso wcierana jest sól, jedyny dozwolony składnik i mięso wędruje do zimnego pomieszczenia, aby mogło odpowiednio wchłonąć ten konserwant. Później mięso jest przemywane i trafia do specjalnych pomieszczeń, gdzie następuje proces dojrzewania. Zabieg ten jest bardzo długi, trwa czasami dłużej niż jeden rok. W tym czasie procesy biochemiczne zachodzące w mięsie zmieniają stopniowo jego właściwości organoleptyczne, które nadają Szynce Włoskiej Surowej smak i aromat znany na całym świecie.

Skład:
Mięso szynki, Sól, Glukoza, Konserwanty e-252.

Producent:
Salumi del Castello - Włochy.

Waga:
2,65 kg (+/- 5%).

Cena za kg:
55 zł

Data przydatności do spożycia: grudzień 2015 r.


Po dokonaniu zakupu uprzejmie prosimy o wybór sposobu dostawy. Pozwoli nam to możliwie szybko zrealizować Państwa zamówi
enie i uniknąć niepotrzebnego oczekiwania.



Na naszych aukcjach wystawiamy tylko towary, które znajdują się na naszym magazynie.
W każdej aukcji określony jest czas dostawy oraz waga przedmiotu.


Już dziś zapraszamy do współpracy Restauracje, Bary, Hotele oraz wszystkich Allegrowiczów...jesteśmy w stanie dostarczyć dowolną ilość produktów oferowanych na naszych aukcjach na terenie miasta Wrocław i Warszawa, a także realizujemy zamówienia specjalne.

Zapraszamy na nasze pozostałe aukcje:

KomentarzePanelealle

Strona "o mnie"Wszystkie aukcje

darmowy panel aukcji