|
WYPRZEDAŻ 2011
TANIA KSIĘGARNIA "ZBYSZKO"
TUSZYMA k. Mielca gmina Przecław
PARAGON LUB FAKTURA
WYPRZEDAŻ NOWYCH KSIĄŻEK - ZA POŁOWĘ CENY
- nie czekaj aż ktoś cię uprzedzi
KURIER = PŁACISZ TYLKO RAZ NIEZALEŻNIE OD ILOŚCI
|
tylko
brutto: 34,95 zł
69,90 zł
|
Kuchnia francuska Larousse
Łatwe przepisy na wykwintne potrawy
|
data wydania: 2002
liczba stron: 320
format: 19,5x26,5 cm
numer wydania: 1
numer produktu: [zasłonięte]13945
EAN: 978[zasłonięte][zasłonięte]91811
|
|
To poparte autorytetem wydawnictwa Larousse kompendium wiedzy o żywności i sztuce przyrządzania potraw prezentuje na znakomitych bar wnych zdjęciach ponad sto produktów - ryb, mięs, drobiu, jarzyn, owoców i wielu innych - oraz doradza, kiedy je kupować, jak przecho wywać i jaką wybrać metodę przyrządzania, żeby danie było najsmaczniejsze. Zebrano w formie ponad 500 łatwych do wykonania, a równoc ześnie zachowujących finezję kuchni francuskiej przepisów. Znajdujemy tu prpozycje przystawek, zup, dań głównych, dodatków i deserów . Książka gwarantuje sukces kulinarny nawet tym, którzy dopiero uczą się gotować. Jest to przede wszystkim nowoczesny poradnik, ułat wiający przygotowanie zarówno codziennych posiłków, jak i wytwornych przyjęć. Książka zawiera propozycje menu na każdą porę roku i n a różne okazje: od intymnej kolacji we dwoje aż po wielką galę. Doradza też, jak serwować potrawy, jak je przybierać i jakie wina bę dą najlepiej im towarzyszyć, tak aby każdy posiłek był wielkim, odświętnym przeżyciem
Ewelina Opiela Tuszyma 539
ALIOR BANK 73 2490 [zasłonięte] 0[zasłonięte]0050000 [zasłonięte] 110684
tel.781[zasłonięte]344
|
|
|