| | | | ZAMAWIAJ ILE CHCESZ KOSZT WYSYŁKI KURIERSKIEJ NIE ZMIENIA SIĘ BEZ WZGLĘDU NA WIELKOŚĆ ZAMÓWIENIA do 30 kg, nietypowe gabaryty są liczone indywidualnie
KURIER Z nowym rozszerzonym śledzeniem przesyłki. Z informacją sms o planowanej godzinie dostarczenia! W razie nie zastania w domu kontakt sms w sprawie powtórnego dostarczenia! Przesyłka ubezpieczona!
POCZTA Polecamy przesyłkę Poleconą - jest pewna i gwarantowana lub kuriera. Jeśli jednak wybiorą Państwo przesyłkę niepoleconą to ryzykują Państwo zaginięcie przesyłki i brak możliwości reklamacji.
ODBIÓR OSOBISTY REALIZUJEMY W PUNKCIE GŁÓWNYM KIELCE UL. LEGNICKA 28 | | | |
Numer konta: 41 [zasłonięte]01[zasłonięte]72 0316 [zasłonięte] 000000 | | | |
SWIP Hurt - Detal 25-328 Kielce ul. Legnicka 28
| | | | Wszelkie informacje niezbędne do zakończenia transakcji dostaną Państwo w automatycznej wiadomości od allegro o wygraniu aukcji.
Na wpłatę czekamy do 7 dni od daty zakupu, (termin ten może być wydłużony po wcześniejszym uzgodnieniu).
Komentarz do aukcji wystawiamy jako drudzy (otrzymanie komentarza przez nas jest dla nas dowodem że przesyłka dotarła).
W razie Państwa niezadowolenia prosimy o kontakt w celu wyjaśnienia sytuacji aby uniknąć niepotrzebnych negatywnych komentarzy.
UWAGA!!! W przypadku wyboru przesyłki: List ekonomiczny / List priorytetowy nie ponosimy żadnej odpowiedzialności za przesyłkę - NIE JEST ONA REJESTROWANA. W przypadku zagubienia przesyłki nie zostanie wypłacone przez Pocztę odszkodowanie. PROSIMY ZATEM O ROZWAGĘ W WYBORZE!!! Ten sposób przesyłki wysyłamy tylko na życzenie i odpowiedzialność klienta! | | | | | | | | | Są to włoskie drożdże przystosowane do trudnych fermentacji. Podstawową ich zaletą jest niska temperatura pracy - nawet od 9°C. Alkoholizują do 16-18%. Ze względu na swoją uniwersalność i inne zalety (szybkie i pewne wytwarzanie win białych i czerwonych), bayanusy to szczep najczęściej używany w do fermentacji głównej oraz wtórnej. Z powodzeniem mogą być także używane do fermentacji zacierów oraz miodów pitnych. Instrukcja: - Drożdże rozpuścić w osłodzonej wodzie 30-35°C.
- Czas rehydracji wynosi do 15-30 minut.
- Roztwór dodać do nastawu owocowego intensywnie mieszając.
- Temperatury roztworu oraz nastawu powinny być takie same.
Dawkowanie: - Wina białe: 10-20 g na 100 litrów
- Wina czerwone: 20-30 g na 100 litrów
- Wznowienie fermentacji / restart: 50-60 g na 100 litrów
- Drożdże winiarskie Bayanus G-995 10gart: G995
- Dokument zakupu (FAKTURA VAT lub PARAGON).
| POŻYWKI DO WINA Do prawidłowego rozwoju drożdże winiarskie poza źródłem cukru potrzebują, także związków azotowych i fosforowych, w które ubogie są owoce naszego klimatu. Ze względu na ten fakt domowi winiarze powinni posiłkować się gotowymi zestawami pożywek zawierającymi te związki. | | | | | MASZYNKA DO PRZECIERANIA POMIDORÓW Maszynka do przygotowywania domowych przecierów, koncentratów i past pomidorowych. Pomaga szybko przygotować świeże, naturalne przeciery, koncentraty, soki. Oddziela skutecznie miąższ od skórek i pestek.
| | | | | BALONY/GĄSIORY DO ALKOHOLI Gąsiory przeznaczone zarówno do fermentacji win, piw, miodów pitnych oraz do przechowywania już gotowych trunków. Podstawa gąsiora zabezpieczona jest zdejmowanym, plastikowym koszyczkiem.
| | | | | SZCZOTKA DO BUTELEK BUTLI BALONÓW Uniwersalna szczotka do mycia butelek. Wygodna w użyciu. Drut, na którym umieszczone jest włosie szczotek jest sztywny, aczkolwiek wciąż bardzo sprężysty, dzięki czemu nie pęka pod wpływem wyginania go we wszystkich kierunkach, co ułatwia bardzo proces dokładnego czyszczenia butelek. | | | |
| | | | |