WITAM.
MAM DO SPRZEDANIA
HiPP BIO KINDERMILCH
MLEKO NASTĘPNE OD 12 MIESIĄCA ŻYCIA.
800 gr
TERMIN WAŻNOŚCI - 01.10.2015
NOWE , ORYGINALNIE ZAPAKOWANE.
Mleko pochodzi z NIEMIEC.
Składniki:
Laktoza z mleka, oleje roślinne, zhydrolizowane białko serwatkowe z mleka, skrobia, prebiotyczny błonnik pokarmowy (galaktooligosacharydy z laktozy), ortofosforan wapnia, chlorek potasu, emulgator - mono i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem cytrynowym, mieszanina olejów z LC PUFA1 (olej roślinny, olej rybi), wodorotlenek sodu, wodorotlenek potasu, L-tyrozyna, L-fenyloalanina, witamina C, węglan magnezu, cholina, L-tryptofan, węglan wapnia, inozytol, mleczan żelazawy, siarczan cynku, L-karnityna, probiotyczne kultury bakterii kwasu mlekowego, kwas pantotenowy, witamina A, niacyna, siarczan miedzi, witamina E, witamina B1, witamina B2, witamina B6, siarczan manganu, jodan potasu, kwas foliowy, witamina K, selenian sodu, biotyna, witamina D, witamina B12.
Sposób przygotowania:
Przegotuj świeżą wodę pitną i ostudź ją do temperatury ok. 40°– 50° C*. Do butelki w l je 2/3 potrzebnej ilości przegotowanej i schłodzonej wody. Luźno napełnij miarkę proszkiem, a jego nadmiar usuń grzbietem noża. Zalecaną liczbę miarek proszku wsyp do butelki. Zakręć butelkę i silnie wstrząśnij. Dolej pozostałą ilość wody i ponownie kilka razy silnie potrząśnij butelką. Tuż przed podaniem ostudź mleko do temperatury ok. 37˚ C. Po użyciu – starannie zamknij puszkę. * W celu ochrony naturalnych kultur bakterii kwasu mlekowego nie zalewaj proszku wrzątkiem.
POLECAM
TuFotki.pl
ZAPRASZAM NA INNE MOJE AUKCJE.