Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

JAPOŃSKI NÓŻ KUCHARZA GYUTO 230mm NA PREZENT

29-05-2012, 6:08
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 460 zł     
Użytkownik polandeuro
numer aukcji: 2325648722
Miejscowość Polska
Wyświetleń: 235   
Koniec: 19-05-2012 16:02:44

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha




Japoński Nóż Seki Kanetsugu - Pro-J Gyuto 230mm









DŁUGOŚĆ NOŻA CAŁKOWITA: 360 mm

DŁUGOŚĆ OSTRZA: 230 mm

GRUBOŚĆ GŁOWNI: 2,0 mm

MATERIAŁ OSTRZA: STAL ZA-18

TYP OSTRZENIA: DWUSTRONNE

WAGA: 227 g


Idealny do cięcia : kapusty, mięs, ryb

Rękojeść noża została wykonana z Black Pakka Wood -

Standard wdrożony tylko dla najwyższej klasy noży

Właściwości Pakka Wood :

pomimo absolutnie gładkiej powierzchni nóż nie wyślizguje się z mokrej dłoni

Podczas zaawansowanej produkcji LAMINATU

pod działaniem wysokiego ciśnienia otrzymuje się blok z jednorodnego materiału który jest:

- Mocny i wytrzymały

- Stabilny Wymiarowo

- Odporny na wilgoć

- Bardzo Twardy

- Ciepły w dotyku,


TSUCHIME HAMMERED FINISH











Ślady po młotku widoczne w postaci wgłębień podkreślają innowacyjny
wygląd noża, co sprawia wrażenie kunsztownego wykonania przez
starożytnego rzemieślnika z Japonii.

Hammer Tsuchime rozmieszczone w przypadkowych rozmiarach
i kształtach kute dołeczki zmniejszają tarcie

oraz zapobiegają przywieraniu
żywności i warzyw do ostrza.


OPINIE KLIENTÓW:

Nóż właśnie doszedł. Pierwsze wrażenie jest takie.

Przepraszam za użyte słownictwo

Ale jest tak -ten nóż nie jest piękny

ON jest ZAJEXXXXXX PIĘKNY

Pozdrawiam Jacek K. z Olsztyna



NA WSZYSTKIE NOŻE Z SERII Seki Kanetsugu OBOWIĄZUJE

ROK GWARANCJI OD DATY ZAKUPU

JEŻELI JESTEŚ OSOBĄ, KTÓRA CENI SOBIE NAJWYŻSZĄ JAKOŚĆ WYKONANIA,

KUNSZT, LUKSUS

BEZ ŻADNYCH WĄTPLIWOŚCI TA OFERTA JEST DLA CIEBIE






JAPOŃSKI NÓŻ KUCHARZA GYUTO 230mm  NA PREZENT