NEERA - INTENSYWNA KURACJA ODCHUDZAJĄCA 1LITR
Naturalny Syrop z Drzew firmy Madal Bal został skomponowany w Szwajcarii z połączenia czystego kanadyjskiego klonu z syropami palmowymi południowo-wschodniej Azji. Potrzeba było pięciu lat i tysięcy testów, aby wyprodukować mieszaninę, która spełnia wymagania Kuracji Neera.
Podczas Kuracji Neera ciało oczyszcza się z nieczystości. Dalsze wchłanianie toksyn w czasie kuracji w formie przetworzonych produktów zniweczyłoby efekty programu. Dlatego Naturalny Syrop z drzew MADAL BAL wykorzystuje tylko najczystszy sok, ze specjalnie wyselekcjonowanych drzew, rosnących w naturalnym, wolnym od skażenia środowisku. Jego produkcja jest niezwykle staranna.
Naturalny Syrop z Drzew MADAL BAL używa soku z kilku gatunków palm południowo - wschodniej Azji, włączając palmę kokosową, palmy Arenga i Kitul z lasów tropikalnych, palmę Nipah z terenów podmokłych i palmę Palmyra z północnej Sri Lanki. MADAL BAL używa tylko syropu pochodzącego z małych, rodzinnych gospodarstw, które stosują techniki produkcji wprowadzone i kontrolowane przez szwajcarskich specjalistów. Ta intensywna forma produkcji jest z pewnością bardziej kosztowna niż metody plantacyjne, ale zapewnia ekologiczny syrop najwyższej jakości, jednocześnie wspomagając rozwój lokalnych społeczności i małych rodzinnych przedsiębiorstw
Unikalność Naturalnego Syropu z Drzew polega na bogatej i zrównoważonej zawartości minerałów. Syrop klonowy jest bogaty w mangan i cynk, dwa minerały, które w syropie palmowym występują tylko w śladowych ilościach. Z kolei, syrop palmowy zawiera duże ilości potasu i wapnia, dwóch pierwiastków koniecznych do prawidłowego funkcjonowania komórek i stąd ważnych dla procesu oczyszczania organizmu. Kiedy syropy wymiesza się w odpowiednich proporcjach, otrzymujemy wyjątkowy, życiodajny nektar.
PRZYGOTOWANIE NAPOJU
Do przygotowania jednej szklanki napoju potrzebują Państwo:
- 2 łyżki stołowe Naturalnego Syropu z Drzew NEERA
- 2 łyżki stołowe świeżo wyciśniętego soku z cytryny
- szklanka wody (zimnej lub gorącej)
- mała szczypta pieprzu cayenne (do smaku)
Napój pijemy w dowolnych porach - kiedy mamy ochotę, gdy odczuwamy głód lub pragnienie, średnio 1,5 - 2,5 litra dziennie. Dodatkowo pijemy wodę niegazowaną. Można przygotować większą ilość napoju rano, np. w litrowej butelce (8 łyżek syropu na litr).
Ważne jest wypicie łagodnej herbaty przeczyszczającej, wieczorem przed rozpoczęciem kuracji oraz przez kilka pierwszych dni kuracji.
DO KAŻDEJ PRZESYŁKI DODAJEMY W PREZENCIE DOZOWNIK NA TABLETKI
DO KAŻDEJ NEERY PIEPRZ CAYENNE 60 g GRATIS
|