Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

PIZZERIA - PRZEPISY No2 - 3 Poradniki + PIZZA MENU

24-01-2012, 6:53
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 45 zł     
Użytkownik TKV-Media
numer aukcji: 2006889699
Miejscowość Tychy
Wyświetleń: 24   
Koniec: 18-01-2012 10:24:07

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: miękka
Rok wydania (xxxx): 2010
Kondycja: bez śladów używania
Język: polski
Forma: poradnik
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha


Gadu-Gadu 

tel 697 07 29 70

przelew bankowy:

nr konta na stronie "o mnie"

proszę w przelewie pisać nick z allegro i nr aukcji, dziękuję.

 

patrz wyżej

Jeśli chcesz zmienić adres wysyłki dzwoń lub wyslij smsa lub maila zaraz po licytacji. Jeżeli chcesz się z nami szybko skontaktować poprostu dzwoń: 697 07 29 70

NOWOŚC 2010 No2

DRUGA PACZKA PRZEPISÓW

3 Poradniki z przepisami

Pizza Dla Restauratorów II

Pizza Dla Smakoszy III

Sosy Do Pizzy i Kebaba

  

 

 

+ program PIZZA MENU

PC CD-ROM

którym zrobisz Menu w pizzeri lub ułożysz składniki wg swoich ulubionych w domu z autentyczną nazwą.

Program zawiera bazę 100 pizz.

 

Wykorzystują je najlepsze pizzerie.

Poradniki idealne dla wchodzących w biznes restauracyjny.

3 poradniki z zupełnie innymi przepisami 

autor: Tomasz Kamiński

ISBN:[zasłonięte]978-83701-16-4

ISBN:[zasłonięte]978-83701-17-1

ISBN:[zasłonięte]978-83701-18-8

wymiary:24 cm X 17 cm

35, 25, i 29 stron

Dzięki poradnikom z serii „ Dla restauratorów” poznasz tajemnicę zrobienia we własnej pizzerii takiej pizzy, jaką można zjeść w najsmaczniejszych zakątkach świata. Poradniki zawierają przepisy jakich nie znajdziesz nigdzie indziej. Znajdziesz tutaj nie tylko przepisy na ciasta, sosy i sposoby doboru i układania składników ale, co jest rzeczą najważniejszą, technikę produkcji pizzy, dzięki której twoja pizza będzie się wyróżniać pośród konkurencji. Poradniki są napisane prostym językiem, bez upiększeń, zawierają samą wiedzę oraz szereg przydatnych trików, dzięki którym twoja pizza będzie zupełnie wyjątkowa. Zero dodatkowych, niepotrzebnych kwestii. Niewątpliwą zaletę wszystkich poradników stanowią nietuzinkowe zdjęcia.

Najlepsze przepisy dostępne w Polsce.

PRZEPISY NAPISANE W ZUPEŁNIE INNY SPOSÓB, W RESTAURACJI WSZYSTKO ROBI SIĘ INACZEJ.
PROCESY PIECZENIA I PRZECHOWYWANIA PRODUKTÓW ORAZ INNE SKŁADNIKI.

PIZZA DLA RESTAURATORÓW 2

PRZEPIS NA TWÓJ SUKCES

Druga część poradnika Pizza Dla Restauratorów

PONIŻEJ SKRÓTOWY OPIS TEGO CO W NIM SIĘ ZNAJDUJE.

O PIZZY WŁOSKIEJ 
O SERACH

 
TECHNIKI PIECZENIA

TĄ SAMĄ PIZZĘ MOŻNA UPIEC W RÓŻNY SPOSÓB, BĘDZIE MIAŁA ZUPEŁNIE INNY WYGLĄD, CHARAKTER I SMAK.

PONIŻEJ TA SAMA PIZZA TROPICANA UPIECZONA RÓŻNYMI TECHNIKAMI.


O CIASTACH I SOSACH - RÓWNIEŻ MIESZALNIKI 

ZDJĘCIA WSZYSTKICH ZAWARTYCH PIZZ

GOTOWE PIZZA MENU WYSTEPUJĄCE WE WŁOSZECH

  

 

PORADNIK ZAWIERA:    

SOSY:

Sos Sicilian   
Sos popularny     
Sos oryginalny – wersja oryginalna  
Sos oryginalny – wersja ekonomiczna

Sos czerwony bazyliowy
Sos czerwony chilli
Sos biały czosnkowy
Sos biały czosnkowo-serowy

CIASTA: 

Ciasto drożdżowe - styl sycylijski
Ciasto drożdżowe - styl neapolitański
Ciasto drożdżowe – mieszalniki

PIZZE:

  Pizza Sicilia   
Pizza Tropicana  
Pizza Calmante - zawijana
Pizza Caprinata   
Pizza Tuna
Pizza Rukola  
Pizza Pruna Seca

Nowość w Polsce: Pizza karaibska   

Porady kucharskie
 

Pizza Dla Smakoszy III

Poradnik Trzeci zawiera zupełnie inne a zarazem nowe przepisy niż jego dwa poprzedniki z serii "Dla Smakoszy".

Ciasta i sosy zawarte w tym poradniku dają niesamowity efekt końcowy, który za pomocą tego poradnika łatwo zmieniać w swoim kierunku.

Sosy do Pizzy i Kebaba 

NOWOŚĆ LATO 2010

autor: Tomasz Kamiński, ISBN:[zasłonięte]978-83701-18-8

wymiary:24 cm X 17 cm, 29 stron 

WZBOGAĆ SMAK PIZZY i KEBABA 

SOSY DO PIZZY BAZOWE, SOSY DO POLEWANIA PIZZY, SOSY DO KEBABA i GYROSA.

WSZYSTKIE TE SOSY STOSUJĄ NAJLEPSZE PIZZERIE i RESTAURACJE w POLSCE i w EUROPIE

SOS TO PODSTAWA KAŻDEJ PIZZY i KAŻDEGO KEBABA, TO ON NADAJE AROMAT i SOCZYSTOŚĆ POTRAWOM i SPRAWIA, ŻE UZYSKUJĄ ONE CHARAKTERYSTYCZNY DLA SIEBIE SMAK.

34 SOSY DO PIZZY i KEBABA

stosowane przez najlepszych w branży kulinarnej

Nowy poradnik przeznaczony jest zarówno dla restauracji jak i użytkowników domowych.

Dzięki poradnikowi "SOSY DO PIZZY I KEBABA” poznasz tajemnicę zrobienia we własnej kuchni domowej lub restauracyjnej idealnych sosów, z których słyną najlepsze światowe lokale. Poradnik zawiera przepisy jakich nie znajdziesz nigdzie indziej. Dzięki tym sosom Twoja pizza i Twój kebab będą zupełnie wyjątkowe.

 PORADNIK ZAWIERA:

 

 Sosy bazowe do pizzy

Sosy hot (ciepłe)  

 Sosy zimne (surowe) 

Sosy do kebaba i gyrosa

dodatkowo także sosy do zimnej płyty i sałatek 

SPIS SOSÓW DOSTĘPNYCH W PORADNIKU (PIZZA, KEBAB):

Sos Aroma naturalny 

Sos Aroma surowy

 Sos bałkański

Sos Bazyliowy 

Sos BBQ

Sos Błyskawiczny

Sos Casablanca

Sos Chicago Max

Sos czerwony do polewania kebaba, gyrosa

Sos czerwony Chilli do polewania pizzy

Sos biały do polewania pizzy czosnkowo-serowy

Sos biały do polewania pizzy, gyrosa grecki 

Sos biały do polewania pizzy, kebaba polski 

Sos biały do polewania pizzy, kebaba turecki

Sos Funghi

Sos Indyjski

Sos indyjski Curry

Sos kaparowy

Sos Levisticum

Sos Pepperoni

Sos Pesto czerwony

Sos Pesto zielony

Sos Popularny dla pizzerii

Sos Remoulade duński

Sos Secco Pomodoro

Sos Sicilian

Sos Tatarski polski

Sos Tex-Mex

Sos Winegret

Sos Włoski

Sos z zielonym pieprzem

Dip Tysiąca Wysp

Oświadczam, iż mam prawa autorskie do tego przepisu i do zdjęć

PIZZA DLA RESTAURATORÓW
Copyright © TKV-Media
Wszystkie porady w tych książkach zostały dokładnie sprawdzone
przez autora.

Wszelkie prawa zastrzeżone. Użycie fragmentów tekstu, zdjęć lub całości bez zgody autora zabronione.

ISBN:[zasłonięte]978-83701-16-4
Copyright © 2[zasłonięte]007-20 TKV-Media
Przepisy i zdjęcia: Tomasz Kamiński
Dystrybutor i wydawca: TKV-Media

PIZZERIA - PRZEPISY No2 - 3 Poradniki + PIZZA MENU