Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

PRZECIERY koncentraty SOKI owocowe DZEMY warzywne

24-01-2012, 6:59
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Aktualna cena: 47.90 zł     
Użytkownik adambook
numer aukcji: 2044845445
Miejscowość Internet
Wyświetleń: 10   
Koniec: 18-01-2012 16:54:13

Dodatkowe informacje:
Stan: Używany
Rok wydania (xxxx): 1976
Język: polski
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Rok wydania 1976. 600 stron, bardzo liczne rysunki - 232, oraz tabele - 70; W książce omówione zostały m.in. zagadnienia: Produkcja miazg i przecierów (półproduktów), urządzenia wyparne i technika zagęszczania (stężania) przecierów, koncentraty owocowe, koncentraty warzywne; Słodzone koncentraty z pulp i przecierów (marmolady, dżemy itd.); Soki owocowe i warzywne; Przetwory z soków otrzymywanych metodami fizycznymi. soki zagęszczone, silnie słodzone soki, galaretki owocowe itd. linie technologiczne, maszyny, urządzenia do wyrobu produktów i półproduktów.

Praca zbiorowa - SKRYPT TECHNOLOGIA PRODUKTÓW OWOCOWYCH I WARZYWNYCH TOM 2 PWRIL WARSZAWA 1976.  Stan dobry, niewielkie przybrudzenia, drobne uszkodzenia okładki nie zmniejszają wartości użytkowej książki. Uwaga! Dodatkowe informacje mogę przesyłać na wskazany adres e-mail. .