Opis produktu:
SOK ACAI GOLD BIO
Acai Gold to 100 % soku z owoców acai – z
wyglądu przypominających borówkę amerykańską, rosnących w dzikich
brazylijskich lasach deszczowych.
Owoce mają więcej antyoksydantów niż
czerwone winogrona oraz witaminy A, B1, B2, B3, E, C, fosfor, magnez,
wapń, potas, białko, niezbędne kwasy tłuszczowe takie jak Omega-3,
Omega-6, wszystkie niezbędne aminokwasy, jak również enzymy
odpowiedzialne za prawidłowe funkcjonowanie komórek.
Korzyści zdrowotne soku Acai to:
- wspomaga odchudzanie;
- poprawia jasność umysłu;
- posiada wysoką zawartość przeciwutleniaczy;
- zapobiega przedwczesnemu starzeniu;
- pomaga zwiększyć poziom energii;
- pomaga wzmocnić układ odpornościowy.
Właściwości solu Acai:
- Ciemno purpurowe jagody Acai (Euterpe oleracea) zawierają do 33 razy więcej przeciwutleniaczy niż czerwone wino z winogron, te niesamowite owoce są tradycyjnie stosowane w celu zwiększenia energii, wytrzymałości, żywotności oraz zachowania zdrowego trybu życia;
- niesamowite owoce Acai, są uważane za jedne z najzdrowszych roślin na Ziemi;
- Acai doskonale się sprawdza w kuracjach odchudzających i poprawiających wygląd, jagody te zostały przestawione przez znaną w Stanach Zjednoczonych dziennikarkę Oprhrę Winfrey, która udowodniła działanie Acai zrzucając w krótkim czasie zbędne kilogramy poprawiając wygląd swojej skóry i sylwetki.
Dawkowanie:
30 ml soku 2 x dziennie najlepiej 30 min. przed posiłkiem.
JAGODY GOJI
Jagody Goji są bogatym źródłem witamin i aminokwasów oraz minerałów
śladowych dlatego uważane są za cudowny środek przedłużający życie.
Dodatkowo mają działanie odmładzające komórki i ciało, powstrzymują
siwienie i wypadanie włosów. Podtrzymuje ładniejszy i zdrowszy wygląd
skóry, podnosząc zawartość hemoglobiny we krwi utrzymuje piękny i jasny
wygląd oczu. Jagody te wspomagają system odpornościowy, odżywiają
wątrobę i nerki, poprawiają wzrok poprzez zabezpieczenie komórek gałki
ocznej. Ma wpływ na niszczenie oraz neutralizuje działanie wolnych
rodników. Wpływają bezpośrednio na pracę trzustki i wątroby dzięki czemu
podtrzymują zdrowy cholesterol, kontroluje zawartość tłuszczu, wpływa
na przyswajanie węglowodanów, a zarazem obniża zawartość cukru we krwi.
Pozytywnie wpływa na ciśnienie krwi oraz na jej cyrkulację w mózgu i
naczyniach kapilarnych.
Więcej o Jagody Goji
przeczytaj na stronie: kolcowoj.pl/
Dawkowanie: ok 70szt. dziennie dla osoby dorosłej, dla dzieci poniżej 10 roku życia ok. 35szt. dziennie.
Wartości odżywcze: posiadają 18 aminokwasów,
witaminę A, B1, B2, C, E, 21 minerałów śladowych m.in. mangan, cynk,
żelazo, miedź, nikiel, chrom magnez, kalcium, natrium, kalium, kobalt,
selen, fosfor i germanium.
POSIADAJĄ W SWOIM SKŁADZIE 18
AMINOKWASÓW, WITAMINĘ A, B-1, B-2, C, E
Z MINERAŁÓW ŚLADOWYCH AŻ 21 jak: mangan,
cynk, żelazo, miedź, nikiel, chrom, magnez, kalcium, natrium, kalium, kobalt, selen, cadium, fosfor i germanium.
|