Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

SYROP MONIN CZEKOLADA 0,7

17-01-2012, 4:50
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Użytkownik www_apspoland_pl
numer aukcji: 2033926910
Miejscowość Warszawa
Kupiono sztuk: 2    Wyświetleń: 22   
Koniec: 16-01-2012 21:49:43

Dodatkowe informacje:
Opis niedostępny...
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha


Sklep Stacjonarny
ul. Czerniakowska 161
00-453 Warszawa

Czynny:
Poniedziałek-piątek (godz. 9-17)

APS Glass & Bar Supply Sp. z o. o.
ul.Czerniakowska 161
00-453 Warszawa

e-mail: [zasłonięte]@apspolska.pl
tel.: (22)[zasłonięte]841-15
fax: (22)[zasłonięte]841-14
tel. kom.: 661-[zasłonięte]-578 lub 609-[zasłonięte]-236

Nasze produkty wysyłamy tylko i wyłącznie KURIEREM UPS. Zamówienia złożone w dni powszednie po 13:00, w soboty, w niedziele oraz święta będą rozpatrywane następnego dnia roboczego.

Odbiór osobisty możliwy jest w naszym SKLEPIE STACJONARNYM przy ul. Czerniakowskiej 161 w Warszawie, od poniedziałku do piątku w godzinach
9-17.

INFORMUJEMY IŻ BEZ WZGLĘDU NA ILOŚĆ ZAKUPIONYCH PRZEDMIOTÓW ZA PRZESYŁKĘ ZAPŁACĄ PAŃSTWO TYLKO RAZ.

W przypadku zamówień o wartości powyżej 600 zł koszty przesyłki i pobrania ponosi nasza firma.

Przy zakupie powyżej 150 zł, dostawa do lokali gastronomicznych na terenie Warszawy GRATIS!

Nordea Bank Polska SA
Numer konta dla przelewów w PLN:
11 1440 [zasłonięte] 1[zasłonięte]1010000 [zasłonięte] 063709

APS Glass & Bar Supply Sp. z o.o.
ul. Czerniakowska 161
00-453 Warszawa

W tytule wpłaty proszę podać nazwę użytkownika. Na każdy towar wystawiamy paragon lub na życzenie FAKTURĘ VAT.

SYROP MONIN CZEKOLADA

Początki popularności czekolady sięgają przynajmniej 4 tysiące lat w przeszłość. Antyczna populacja ameryki środkowej używała ziaren kakaowca (który był pokarmem bogów) do wytwarzana gorącego, spienionego oraz gorzkiego napoju nazywanego czekoladą. Mikstura ta była święta i kojarzona z płodnością i mądrością.

Kiedy Krzysztof Kolumb sprowadził czekoladę do Europy, napój ten stał się bestsellerem. W kolejnych wiekach odkryto, że kakao może być zmieszane z mlekiem i masłem kakaowym w celu stworzenia znanego nam od roku 1876, stałego stanu “czekolady”.

Syrop czekoladowy MONIN Chocolate jest używany jako główny aromat i jest również mieszany z innymi smakami MONIN. Stosuje się go w specjalnych napojach kawowych, deserach oraz w kuchni.

BARWA:
Przeźroczysty brązowy ze złotymi akcentami

SMAK:
Zapach ziaren kakaowca, smak likieru kakaowego

ZASTOSOWANIA:
Kawy, drinki deserowe, shake’i mleczne, mleko smakowe, mocha
Przykładowa receptura Choco Banana: 40ml rumu, 20ml syrop Monin Czekolada, 30ml Creme de Banana.


  KOD PRODUKTU: DE01511 

SYROP MONIN CZEKOLADA 0,7