Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA TOWAROZNAWSTWO KUCHNIA

19-01-2012, 21:45
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 8 zł     
Użytkownik LECHA116
numer aukcji: 2035328070
Miejscowość Poznań
Wyświetleń: 8   
Koniec: 13-01-2012 17:19:12

Dodatkowe informacje:
Stan: Używany
Okładka: miękka
Rok wydania (xxxx): 1985
Kondycja: bez śladów używania
Język: polski
Forma: poradnik
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

  • TYTUŁ: TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA Z TOWAROZNAWSTWEM. PODRĘCZNIK DLA TECHNIKUM. CZ. II
  • AUTORZY: KRYSTYNA FLIS, ALEKSANDRA PROCNER
  • WYDAWCA: WYDAWNICTWA SZKOLNE I PEDAGOGICZNE
  • WARSZAWA 1985
  • 320 s.
  • WYD. II POPRAWIONE
  • STAN BARDZO DOBRY
  • SPOSÓB ŁĄCZENIA KARTEK: KLEJONE
  • KSIĄŻKA POCHODZI Z PRYWATNEJ KOLEKCJI
  • Z POWODÓW ZDROWOTNYCH WYSYŁAM PRZESYŁKI TYLKO W SOBOTĘ RANO, PRZESYŁKA DOJDZIE WE WTOREK, ZA UTRUDNIENIA PRZEPRASZAM
  • ŁJ