Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

The Elements of Dessert

06-02-2014, 3:20
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 1 105.99 zł     
Użytkownik martinigryf
numer aukcji: 3862509496
Miejscowość Gryfino
Zostało sztuk: 3    Wyświetleń: 6   
Koniec: 06-02-2014 03:25:21

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

The Elements of Dessert 1105.99 zł

OPIS:

Okładka twarda: 544 stron
Wydawca: John Wiley & Sons (23 listopad 2012)
Język wydania: English
Wymiary: 3.8 x 22.1 x 27.6 cm
Autor/Producent: Francisco J. Migoya



This is the essential guide to truly stunning desserts from pastry chef Francisco Migoya. In this gorgeous and comprehensive new cookbook, Chef Migoya begins with the essential elements of contemporary desserts - like mousses, doughs, and ganaches - showing pastry chefs and students how to master those building blocks before molding and incorporating them into creative finished desserts. He then explores in detail pre-desserts, plated desserts, dessert buffets, passed desserts, cakes, and petits fours. Throughout, gorgeous and instructive photography displays steps, techniques, and finished items. The more than 200 recipes and variations collected here cover virtually every technique, concept, and type of dessert, giving professionals and home cooks a complete education in modern desserts. It features more than 200 recipes including everything from artisan chocolates to French macarons to complex masterpieces like Bacon Ice Cream with Crisp French Toast and Maple Sauce. It is written by Certified Master Baker Francisco Migoya, a highly respected pastry chef and the author of "Frozen Desserts" and "The Modern Cafe", both from Wiley. Combining Chef Migoya's expertise with that of The Culinary Institute of America, "The Elements of Dessert" is a must-have resource for professionals, students, and serious home cooks.


Do każdej wysylki dołączamy paragon, na życzenie faktura VAT.

Produkt dostępny w magazynie zewnętrznym


Termin wysylki

od 7 do 12 dni roboczych

Zdjęcie poglądowe, okładki mogą się różnić.





Poczta polecony 9,99zł

Paczkomaty 9,99zł

Kurier 19,99zł

BZ WBK

18 1090 [zasłonięte] 1[zasłonięte]4920001 [zasłonięte] 008853


791-[zasłonięte]-434
791-[zasłonięte]-434
791-[zasłonięte]-434

Eldimar

Łukasz Martyniak

Ul. Iwaszkiewicza 4/2

74-101 Gryfino

PON - PTK 10:00 16:00

SOBOTA Wolne


[zasłonięte]24859
CHWILOWO BRAK
Zakupując nasze produkty na aukcji akceptujesz regulamin - całość dostępny na stronie O MNIE

Zobacz nasze pozostałe aukcje: Panelealle

Komentarze

Strona "o mnie"Wszystkie aukcje

Panelealle galeria aukcji