Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

WYPOSAŻENIE, URZĄDZENIA, LODZIARNIA, LODY

14-05-2014, 10:16
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Aktualna cena: 29 999 zł     
Użytkownik Maciek10-M1 (0)
numer aukcji: 4239955429
Miejscowość koszalin
Wyświetleń: 1   
Koniec: 21-05-2014 10:01:14

Dodatkowe informacje:
Stan: Używany
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

WITAM NA MOJEJ AUKCJI !!! 

 

CHCESZ WYPOSAŻYĆ WŁASNĄ LODZIARNIĘ ??? LUB SZUKASZ URZĄDZEŃ WYSOKIEJ KLASY, np. do KAWIARNI / LODZIARNI ???

 

TA OFERTA MOŻE BYĆ WŁAŚNIE DLA CIEBIE !!!

 

ZDJĘCIA POSZCZEGÓLNEGO WYPOSAŻENIA MOGĘ WYSŁAĆ NA MAIL’A. POSZCZEGÓLNE URZĄDZENIA MOGĘ WYSTAWIĆ NA ODRĘBNEJ AUKCJI. ZESTAWIENIE NA KOŃCU OPISU.

 

STAN URZĄDZEŃ OKREŚLAM NA DOBRY.

 

SPRZEDAJĘ PONIEWAŻ ZAKOŃCZYŁEM DZIAŁALNOŚĆ.

 

Proszę o poważne oferty, tel.: 602 [zasłonięte] 262 

 

Zestawienie urządzeń: 

 

1.    Dojrzewalnik FRIGOMAT TM 120L, stan idealny, jeden zbiornik, chłodzenie wodą, moc 1,1kW;

 

2.    Ekspres do kawy SANREMO, dwie grupy, zasilanie 230V, Model "ROMA", oświetlenie LED - styl "RETRO", kolor BIAŁY, w komplecie młynek do mielenia kawy, zmiękczacz do wody oraz filiżanki;

 

3.    Hartownik firmy HIBER, wersja elektronik, pojemność 4 szerokie kuwety (wysokość do ok. 15cm, zasilanie 230V.

 

4.    Lodówka gastronomiczna FAGOR 700L, wykonana ze stali nierdzewnej, dwoje drzwi pełnych (część górna i dolna = oszczędność zużycia energii elektrycznej przy ich otwieraniu). Oświetlenie TAK, wymiary:201x81x72cm (wysokość, głębokość, szerokość);

 

5.   Witryna cukiernicza ES SYSTEM, model CARINA 1.0, rok produkcji 2007, wymiary: 136x77x94cm (wysokość, głębokość, szerokość);

 

6.    Okap gastronomiczny nierdzewny + ociekacz tłuszczu + komin wylotowy + wentylator, wymiary: 85x70x180cm (wysokość, głębokość, szerokość);

 

7.    Blat nierdzewny z dwoma komorami (zlewozmywak) + półka dolna, wymiary: 85x70x280cm (wysokość, głębokość, szerokość);

 

8.    Basen gastronomiczny nierdzewny, wymiary: 85x70x100cm (wysokość, głębokość, szerokość);

 

9. Stół nierdzewny do gofrownic + półka dolna, wymiary: 85x70x181cm (wysokość, głębokość, szerokość);

 

10. Lodówka gastronomiczna GORT 700L emaliowana, drzwi pełne, wymiary: 205x82x70cm (wysokość, głębokość, szerokość);

 

11. Zamrażarki – wsad od góry x3 sztuki wymiary: a) 89x65x95, b) 88x65x134, c) 87x67x105cm (wysokość, głębokość, szerokość);

 

12. Kegi (pojemnik ciśnieniowy do masy lodowej), pojemność 20L x 20 sztuk;

 

13. Pasteryzator MARK MIXMATIC 110 + emulsyfikator, zasilanie 400V, urządzenie ma problem z grzałkami, chłodzony wodą;

 

14. Frezer MARK DS. 60-80, chłodzony wodą, zasilanie 400V, urządzenie ma problem z chłodzeniem, wymaga wyregulowania.